Fitnessmat
Träning & Passion

 Vad är personlig träning och hur kan jag hjälpa dig?

Vill börja med att klargöra att personlig träning är för alla och att investera i sig själv är en investering för livet. Mitt jobb som personlig tränare och kostrådgivare är att du som klient ska maximera utfallet av dina träningspass och framförallt bana in säkra rörelser för att undvika skador. Oavsett ditt utgångsläge och målbild lägger vi tillsammans upp en hållbar plan där du själv väljer frekvensen på dina träningspass.  Som ny på gymmet är det vanligt med något tätare pass i början för att sen stämma av då och då med nya upplägg för att hålla motivationen på topp.Vår första kontakt sker via en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar din målsättning, skadehistorik och kapacitet. Det sistnämnda kan t ex vara att göra en rörelseanalys för att på bästa sätt planera kommande träningspass på bästa möjliga sätt.

Hur går jag tillväga för att boka och vart tränar vi?
För att komma i kontakt med mig och boka en gratis konsultation går det bra att använda kontaktformuläret som du hittar <här> alt. ring 0708 - 33 86 11 


Möte och träning sker på Växer Gym i Kalmar (se karta)Som klient bokar du enkelt dina pass via kalendern nedan till vilken du erhåller personliga inloggningsuppgifter. Lediga tider uppdateras veckovis och vid andra önskemål kommer vi överens via e-post eller telefon. 

 
 
 
UA-64421714-1